14 Νοέμβριος, 2018
elen
Αρχική » Οδηγός Διακοπών » Πολιτιστικά » Σύρος Πολιτισμός 2014 » Εκθέσεις » Έκθεση Υποβρύχιας Φωτογραφίας του Γ. Ρηγούτσου

Έκθεση Υποβρύχιας Φωτογραφίας του Γ. Ρηγούτσου

Γιώργος Ρηγούτσος

Γιώργος Ρηγούτσος

<Πλανήτης Θάλασσα>, είναι ο τίτλος της προσωπικής έκθεσης υποβρύχιας φωτογραφίας του Γιώργου Ρηγούτσου που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Γ. & Ε Βάτη (Πλατεία Μιαούλη).
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 στις 20:30.
Διάρκεια έκθεσης 16/6 έως 25/6.
Ώρες λειτουργίας :10:30-13:30 & 18:30-22:30
Είσοδος Ελεύθερη.
www.rigoutsosphotos.com

Γιώργος Ρηγούτσος

Ο Γιώργος Ρηγούτσος ζει και εργάζεται στη Σύρο και ασχολείται συστηματικά με την υποβρύχια φωτογραφία. Αποτέλεσμα αυτού είναι μια μεγάλη συλλογή φωτογραφικού υλικού που καλύπτει μία πλούσια ποικιλία θεμάτων που αφορούν τον κόσμο του βυθού.

Άρθρα και φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά «Φωτογράφος» ,Digital Camera, Photonet , «Γαιόραμα», «Θάλασσα», Greek Diver , Plefsi, On blue, Explore Nature, και «Γεωτρόπιο», με χρήσιμες πληροφορίες τόσο για τον κόσμο του βυθού όσο και για τον τρόπο της φωτογράφισής του. Επίσης έχει λάβει διακρίσεις σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς όπως :Austrian super circuit, Ακαδημία Φωτογραφίας Leica, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Epson, περιοδικό Φωτογράφος και National Geographic.

Αν και του αρέσει να πειραματίζεται συνεχώς με νέες τεχνικές υποβρύχιας φωτογράφισης, παραμένει σταθερός στο πιστεύω του που είναι: «μην αφήνεις τίποτα στο βυθό παρά μόνο τις φυσαλίδες σου, μη παίρνεις τίποτα μαζί σου παρά μόνο αναμνήσεις και φυσικά… φωτογραφίες!»

 Εικόνες

 

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.Τα απαραίτητα πεδία είναι μαρκαρισμένα *

*