10 Δεκέμβριος, 2018
elen
Αρχική » ΣΥΡΟΣ » Αζόλιμνος
 • Αζόλιμνος

  Η Παραλία απο Ψηλά

 • Νυχτερινή άποψη

  Βράδυ στην Παραλία

 • Τη νύχτα

  Καλοκαιρινά βράδια στην Αζόλιμνο

 • Παραλία Αζολίμνου

  Η οργανωμένη παραλία

 • Μώλος για Βουτιές

  Παιχνίδια στη θάλασσα

Αζόλιμνος

Η Αζόλιμνος είναι το κοντινότερο παραθαλάσσιο χωριό από την Ερμούπολη. Βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού της Σύρου  και απέχει μόνο 4 χιλιόμετρα από το λιμάνι και περίπου 2 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο. Είναι ένας τουριστικά αναπτυσσόμενος οικισμός που διαθέτει αρκετά ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, ταβερνάκια και καφετέριες.

Η πρόσβαση στην Αζόλιμνο είναι πολύ εύκολη καθώς υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια με τα λεωφορεία του τοπικού ΚΤΕΛ από και προς την περιοχή. Επίσης μπορεί να γίνει με κάποιο δικό σας μεταφορικό μέσο αφού η διαδρομή είναι ιδιαίτερα εύκολη (καλό οδικό δίκτυο).

Η παραλία είναι μικρή αλλά εύκολα προσβάσιμη με άμμο, δέντρα και με ρηχά νερά ιδανικά για παιδιά. Κατά μήκος της  θα βρείτε ταβέρνες και καφετέριες. Επιπλέον υπάρχουν άφθονες ομπρέλες και ξαπλώστρες καθώς και θέσεις ελεύθερου πάρκινγκ σε κοντινή απόσταση. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στην Αζόλιμνο γίνονται αρκετές μουσικές βραδιές στην παραλία όπου μπορείτε να διασκεδάσετε με τοπικούς χορούς και τραγούδια.

Από την γραφική Αζόλιμνο διακρίνονται η Τήνος και η Μύκονος, αλλά και το μικρό ακατοίκητο νησί Άσπρο.

Λίγο έξω από το χωριό, στην τοποθεσία Μάννα, υπάρχει ένα μικρό εμπορικό κέντρο όπου υπάρχουν όλα τα απαραίτητα καταστήματα που θα καλύψουν τις καθημερινές σας ανάγκες (super market, ζαχαροπλαστείο, φούρνο και φαρμακείο).

Εικόνες

Δείτε τη συλλογή φωτογραφίας για την Αζόλιμνο. Μπορείτε να βρείτε εικόνες από την παραλία και τα αξιοθέατα της Αζολίμνου. Το πιο κοντινό χωριό στην Ερμούπολη με θέα την Τήνο και τη Μύκονο.

[google_map location_id=»4782″ height=»250px»/]
Η Αζόλιμνος είναι το κοντινότερο παραθαλάσσιο χωριό από την Ερμούπολη. Βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού της Σύρου  και απέχει μόνο 4 χιλιόμετρα από το λιμάνι και περίπου 2 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο. Είναι ένας τουριστικά αναπτυσσόμενος οικισμός που διαθέτει αρκετά ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, ταβερνάκια και καφετέριες. Η πρόσβαση στην Αζόλιμνο είναι πολύ εύκολη καθώς υπάρχουν ...

Γενική εικόνα

Παραλία - 77%
Φαγητό - 89%
Διαμονή - 93%
Αγορά - 70%

82%

Περίληψη: Σε απόσταση μόλις 4χλμ από την Ερμούπολη, ένα πλήρως οργανωμένο χωριό.

Βαθμολογία Χρήστη: 3.89 ( 19 ψήφοι)
82

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.Τα απαραίτητα πεδία είναι μαρκαρισμένα *

*