10 Δεκέμβριος, 2018
elen
Αρχική » ΣΥΡΟΣ » Μέγας Γυαλός
 • Μέγας Γυαλός

  Η παραλία του Μ. Γυαλού

 • Μπάνιο στο Μ. Γυαλό

  Μαγιώ και γρήγορα μέσα!

 • Άγιος Αντώνιος

  Το γραφικό εκκλησάκι δίπλα στην παραλία του Μ. Γυαλού

 • Απόγευμα στο Μ. Γυαλό

  Η δύση του ήλιου στο Μ. Γυαλό

Μέγας Γυαλός

Ο Μέγα Γυαλός είναι ένα μικρό χωριό μεταξύ Ποσειδωνίας και Βάρης και απέχει 14 χιλιόμετρα από την Ερμούπολη. Η πρόσβαση στο χωριό είναι πολύ εύκολη καθώς υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια με τα λεωφορεία του τοπικού ΚΤΕΛ από και προς την περιοχή. Επίσης μπορεί να γίνει με κάποιο δικό σας μεταφορικό μέσο αφού η διαδρομή είναι ιδιαίτερα καλή (καλό οδικό δίκτυο).

Το χωριό διαθέτει μία μακρόστενη παραλία με άμμο, βότσαλα και αρμυρίκια καθώς και κάποιους άλλους μικρότερους κολπίσκους.  Δίπλα από την παραλία, σε πολύ μικρή απόσταση, θα δείτε τη γραφική εκκλησία του Αγ. Αντωνίου.

Στην περιοχή λειτουργούν ξενοδοχεία και ταβέρνες, ενώ έχει χτιστεί και μεγάλος αριθμός εξοχικών κατοικιών. Προτείνεται για παραθεριστές που θέλουν να συνδυάσουν ποιοτικές διακοπές με ηρεμία και χαλάρωση.

Εικόνες

Δείτε τη συλλογή φωτογραφίας για το Μέγα Γυαλό. Μπορείτε να βρείτε εικόνες από την παραλία και τα αξιοθέατα του Μέγα Γυαλού.

[google_map location_id=»1807″ height=»250px»/]
Ο Μέγα Γυαλός είναι ένα μικρό χωριό μεταξύ Ποσειδωνίας και Βάρης και απέχει 14 χιλιόμετρα από την Ερμούπολη. Η πρόσβαση στο χωριό είναι πολύ εύκολη καθώς υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια με τα λεωφορεία του τοπικού ΚΤΕΛ από και προς την περιοχή. Επίσης μπορεί να γίνει με κάποιο δικό σας μεταφορικό μέσο αφού η διαδρομή είναι ιδιαίτερα καλή ...

Γενική εικόνα

Παραλία - 50%
Φαγητό - 50%
Διαμονή - 70%
Αγορά - 20%

48%

Περίληψη: Στο Μέγα Γυαλό θα βρείτε μία μικρή σε πλάτος παραλία με δεντράκια για σκιά. Ένας ανοιχτός κολπίσκος με πεντακάθαρα νερά.

Βαθμολογία Χρήστη: Γίνε ο πρώτος(η) που θα βαθμολογήσει!
48

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.Τα απαραίτητα πεδία είναι μαρκαρισμένα *

*