18 Ιανουάριος, 2019
elen
Αρχική » Οδηγός Διακοπών » Πολιτιστικά » Σύρος Πολιτισμός 2014 » Εκθέσεις » Ομαδική έκθεση ζωγραφικής (Αέναες Πνοές) του Κώστα Λεούση

Ομαδική έκθεση ζωγραφικής (Αέναες Πνοές) του Κώστα Λεούση

Κώστας  Λεούσης

Κώστας Λεούσης

Από της 1 Ιουλίου έως και 8 Αυγούστου στην έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία, ο Κώστας  Λεούσης παρουσιάζει έργα διαφόρων καλλιτεχνών.

Ώρες λειτουργίας:
Καθημ. 18:00 – 23:30

Σαββάτο & Κυριακή
11:00 – 14:00 & & 19:00 – 23:30

Βιογραφικό

O Κώστας γεννήθηκε στην Πλάκα της Αθήνας, τα παιδικά του χρόνια τα έζησε στο Καλαμάκι Αττικής, και στα Γυμνασιακά του χρόνια μετακόμισε στην Ν Υόρκη.
Οι πρώτες καλλιτεχνικές του ανησυχίες εκδηλώθηκαν με το αναλαμβάνει την σκηνογραφική επιμέλεια και δημιουργία παραστάσεων του σχολικού συγκροτήματος που σπούδασε.

Ερχόμενος στην Ελλάδα σπούδασε στην Bozart d’athenes σκηνογραφία και σχέδιο.
Στην συνεχεία σπούδασε Αρχιτεκτονική διακόσμηση στις σχόλες ΑΚΤΟ.

Η καλλιτεχνική αναζήτηση τον έφερε στο Λονδίνο στη σχολή London International films school όπου ολοκληρώνει τις σπουδές του ως σκηνογράφος.

Η πρώτη του ατομική έκθεση έγινε το 1981 μέσα στο γνωστό Αιγινητικο Gallery Bar ΠΕΡΔΙΚΙΩΤΙΚΑ και ως μόνιμος πλέον Αιγινήτης διοργανώνει ατομικές εκθέσεις διαφόρων γνωστών Ελλήνων ζωγράφων όπου και καθιερώνεται και γίνεται πλέον γνωστός ως εικαστικός επιμελητής εκθέσεων.

Το 1996 δημιουργεί την αίθουσα τέχνης THE GALLERY Ξενοφώντος 9 στο Σύνταγμα και το 2003 την POROS ART GALLERY στον Πόρο.

Με πολλές ατομικές εκθέσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, με συμμετοχές και σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως εικαστικός επιμελητής και διοργανωτής ομαδικών εκθέσεων .

 

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.Τα απαραίτητα πεδία είναι μαρκαρισμένα *

*