10 Δεκέμβριος, 2018
elen
Αρχική » Οδηγός Διακοπών » Καταδύσεις - Ψάρεμα » Υποβρύχιο Ψάρεμα στη Σύρο

Υποβρύχιο Ψάρεμα στη Σύρο

Υποβρύχιο Ψάρεμα στη Σύρο

Υποβρύχιο Ψάρεμα στη Σύρο

Η Σύρος όπως και όλα τα νησιά των Κυκλάδων κάθε καλοκαίρι είναι τόπος επίσκεψης ανθρώπων του ασχολούνται με το υποβρύχιο ψάρεμα.

Αν θέλετε να κάνετε υποβρύχιο ψάρεμα χωρίς να έχετε κάποιο σκάφος υπάρχουν πολλά σημεία που μπορείτε να πάτε με το αυτοκίνητό σας και με μια βουτιά 3-4 λεπτών να είστε σε βάθος μεγαλύτερο από 15 μέτρα, ή σε κάποια ξέρα που περιμένουν τα θηράματά σας.

Αν πάλι έχετε κάποιο σκάφος στα περισσότερα χωριά υπάρχουν κατάλληλα σημεία για να το ρίξετε στη θάλασσα και να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας στο Κυκλαδίτικο βυθό.

Ο βυθός της Σύρου φημίζεται για της φωλιές των ροφών. Για πολλά χρόνια επισκέπτονται το νησί Ιταλοί λάτρες του σπορ μόνο για αυτόν το λόγο.

Επίσης υπάρχουν πολλά περάσματα που μπορείτε να κάνετε καρτέρι για μαγιάτικα, τόνους και άλλα αφρόψαρα.Συνηθισμένα ψάρια στον βυθό της Σύρου είναι σαργοί, σκαθάρια, λυθρίνια,συναγρίδες, βλάχοι, σκορπίνες, μαυρόψαρα, στείρες, χταπόδια, σαλάχια, σμέρνες και μουγκριά.

Βασικό βέβαια είναι για την δική σας ασφάλεια να τηρείτε με κάθε ευλάβεια τους κανόνες που έχει αυτό το σπορ που δεν μπαίνουμε στον κόπο να τους αναφέρουμε γιατί εσείς σίγουρα τους γνωρίζεται καλύτερα από όλους.

Ελπίζουμε ότι το υποβρύχιο ψάρεμα στο βυθό της Σύρου δεν θα σας απογοητεύσει.

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.Τα απαραίτητα πεδία είναι μαρκαρισμένα *

*