18 Νοέμβριος, 2018
elen
Αρχική » Οδηγός Διακοπών » Πολιτιστικά » Σύρος Πολιτισμός 2014 » Διάφορα » 9η Πανελλήνια συναντηση Ομίλων Φουσκωτών στη Σύρο

9η Πανελλήνια συναντηση Ομίλων Φουσκωτών στη Σύρο

Όλα έτοιμα για την Υποδοχή

Όλα έτοιμα για την Υποδοχή

Στις 20 Ιουνίου 2014 πραγματοποιείται στη Σύρο η 9η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών
Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο Όμιλος Φουσκωτών Ταχυλόων Σκαφών Σύρου και γίνεται υπό την αιγίδα της ΕΟΜΟΦΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 9ης Πανελληνίας Συνάντησης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στη Συρο

Παρασκευή 20/06/2014
Από τις 09.00π.μ. Προσέλευση σκαφών στο λιμάνι της Σύρου 21.00μ.μ. Μουσική βραδιά στο Φοίνικα (συνδιοργανωτής ο Σύλλογος Επαγγελματιών Φοίνικα)

Σάββατο 21/06/2014
10.00π.μ. Αναχώρηση με τα σκάφη από το λιμάνι της Ερμούπολης με προορισμό το εκκλησάκι του Άγιου Στέφανου στο Γαλησσά, όπου θα πραγματοποιηθεί αγιασμός υδάτων, αμέσως μετά αναχώρηση για το νησί Γυάρος, για ξενάγηση στα ιστορικά της κτίρια. Παράλληλα, για όσους δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν το παραπάνω πρόγραμμα θα υπάρχει και εναλλακτική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης.

17.00μ.μ. Συγκέντρωση όλων των σκαφών που λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση εκτός λιμένα ώστε να πραγματοποιηθεί επίσημη είσοδος όλων των σκαφών των ομίλων, της 9ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών. Μετά την πρόσδεση των σκαφών θα ακολουθήσει επίσημο καλωσόρισμα από τις αρχές του τόπου καθώς και κέρασμα των φιλοξενούμενων μας, με μπουφέ παραδοσιακών προϊόντων.

21.30μ.μ. Παραδοσιακό μουσικό γλέντι στον «ταρσανά» και απονομή αναμνηστικών 9ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών.

www.eomofs.gr

Εικόνες

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.Τα απαραίτητα πεδία είναι μαρκαρισμένα *

*