10 Δεκέμβριος, 2018
elen

Salt Water Divers (Καταδύσεις)

Salt Water Divers

Salt Water Divers

Το Salt Water Diving είναι ένα καταδυτικό κέντρο στη Σύρο που οργανώνει σχολεία κατάδυσης όλων των επιπέδων, καθώς και καταδυτικές εξορμήσεις με την εποπτεία του επαγγελματία εκπαιδευτή καταδύσεων Νίκου Κουμαριανού και της διεθνούς καταδυτικής ομοσπονδίας PADI.

Εκπαίδευση


Η εκπαίδευση που παρέχεται στη σχολή μας είναι υψηλού επιπέδου γιατί αφενός τηρούνται σχολαστικά όλοι οι διεθνείς κανόνες ασφάλειας και αφετέρου η κατάρτιση του εκπαιδευτικού προσωπικού είναι επίσης υψηλή μιας και έχουν κάνει το βυθό δεύτερο σπίτι τους! Μετά την αποφοίτησή τους οι μαθητές μας εξακολουθούν να καθοδηγούνται και να συνοδεύονται από εμάς σε βουτιές περεταίρω εξοικείωσής τους με τις ομορφιές του βυθού.

Καταδυτικές εκδρομές

Στις καταδυτικές εκδρομές μας επισκεπτόμαστε περιοχές όπου υπάρχει έντονο υποβρύχιο ενδιαφέρον (σπηλιές, ναυάγια, υφάλους με πολλή υποβρύχια ζωή) που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν!
Το καταδυτικό μας σκάφος έχει ως αφετηρία του τη μαρίνα του Φοίνικα που απέχει μόλις 12 χιλιόμετρα από την Ερμούπολη.

Κατάστημα


Στο οργανωμένο κατάστημά μας στην Ερμούπολη θα βρείτε όλο τον απαραίτητο καταδυτικό εξοπλισμό για ενοικίαση ή αγορά, καθώς και την δυνατότητα να γεμίσετε την δική σας φιάλη.

Αν εκτός της κατάδυσης ασχολείστε με το ψάρεμα ή το yachting είμαστε η μοναδική επιχείρηση στη Σύρο που μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Επικοινωνία

Ηρώων Πολυτεχνείου 64-Ερμούπολη-Σύρος
E-Mail: saltwaterdivers@yahoo.gr
Website: www.saltwaterdivers.gr
Τηλέφωνο: 22810-87487, 6946430640
Fax: 22810 87487

[google_map location_id=»4050″ height=»250px»/]

2 Σχόλια

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.Τα απαραίτητα πεδία είναι μαρκαρισμένα *

*